Henkilöstö

Jesse Jääskeläinen | Toiminnanjohtaja

Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtajana marraskuusta 2021 alkaen toiminut Jesse Jääskeläinen on valtiotieteilijä ja pitkän linjan Eurooppaliikkeen aktiivi. Tehtävässään hän vastaa järjestön yhteiskuntasuhteista, hallinnosta ja henkilöstön johtamisesta sekä strategian toteuttamisesta. Jesse toimi aiemmin järjestön erityisasiantuntijan tehtävissä.

Hän on Euroopean Movement Internationalin Social, Sustainable, Competitive and Prosperous Europe -työryhmän jäsen.

Toiminnanjohtaja Jesse Jääskeläiseen voit olla yhteydessä kaikissa järjestöön liittyvissä asioissa.

Toiminnanjohtaja
Jesse Jääskeläinen
+358 40 542 0990
jesse.jaaskelainen[a]eurooppalainensuomi.fi

Totti Sivonen | Hankeasiantuntija

Eurooppalaisen Suomen hankeasiantuntijana vuoden 2021 maaliskuusta alkaen toiminut Totti Sivonen on viimeisen vuoden opiskelija Aberdeenin yliopistossa, jossa hänen pääaineenaan on politiikka ja kansainväliset suhteet. Tehtävässään Eurooppalaisen Suomen hankeasiantuntijana hän vastaa erityisesti Länsi-Balkanin alueella toteutettavasta hanke- ja projektitoiminnasta sekä kansalaisviestinnästä.

Hankeasiantuntija Totti Sivoseen voit olla yhteydessä Länsi-Balkanin toimintaan ja kansalaisviestintään liittyvissä asioissa.

Totti Sivonen
hankeasiantuntija
+358 40 091 0409
totti.sivonen[a]eurooppalainensuomi.fi

Aku Aarva | Board Member of European Movement International

Eurooppalaisen Suomen edustajana kattojärjestö European Movement Internationalin hallituksessa vuodesta 2020 asti toiminut Aku Aarva on koulutustaustaltaan tradenomi ja hallintotieteiden maisteri.

Hän on European Movement Internationalin hallituksen jäsen ja Democracy, Citizens Participation and Fundamental Values -työryhmän jäsen. Aku Aarvaan voit olla yhteydessä European Movement Internationaliin liittyvissä asioissa.

Board Member | European Movement International
Aku Aarva
+358 41 432 6510
aku.aarva[a]gmail.com