Henkilöstö

Toiminnanjohtaja Aku Aarva

Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtajana keväästä 2017 asti toiminut Aku Aarva on koulutustaustaltaan tradenomi ja hallintotieteiden maisteri. Tehtävässään hän vastaa järjestön operatiivisesta johtamisesta ja kehitystyöstä, poliittisesta vaikuttamistyöstä ja EU-politiikan seurannasta.

Hän on European Movement Internationalin hallituksen jäsen ja Democracy, Citizens Participation and Fundamental Values -työryhmän jäsen. Toiminnanjohtaja Aku Aarvaan voit olla yhteydessä kaikkissa järjestöä koskevissa asioissa.

Toiminnanjohtaja
Aku Aarva
+358 41 432 6510
aku.aarva[a]eurooppalainensuomi.fi

Erityisasiantuntija Jesse Jääskeläinen

Eurooppalaisen Suomen asiantuntijana vuoden 2019 alusta alkaen toiminut Jesse Jääskeläinen on valtiotieteilijä ja pitkän linjan Eurooppaliikkeen aktiivi. Tehtävässään hän vastaa järjestön kansainvälisestä hanketoiminnasta, kotimaisesta kansalaisviestinnästä ja toimii EU-politiikan erityisasiantuntijana.

Hän on Euroopean Movement Internationalin Social, Sustainable, Competitive and Prosperous Europe -työryhmän jäsen. Erityisasiantuntija Jesse Jääskeläiseen voit olla yhteydessä järjestön hanketoimintaan ja kansalaisviestintään liittyvissä asioissa.

Erityisasiantuntija
Jesse Jääskeläinen
+358 40 542 0990
jesse.jaaskelainen[a]eurooppalainensuomi.fi