Hankkeet

Eurooppalainen Suomi toteuttaa vuosittain useita eri tahojen tukemia kansalais- ja vaikuttajaviestintään keskittyviä hankkeita ja projekteja. Niitä tukevat muun muassa ulkoministeriö, Euroopan parlamentti, Euroopan komissio, järjestön yhteisöjäsenet ja erilaiset säätiöt, yritykset ja yhteiskunnalliset tahot. Hankkeiden ja projektien kestot vaihtelevat muutamista kuukausista useampiin vuosiin.

Meille hankkeiden ja projektien kautta työskentely on keskeinen tapa elää ajassa. Niiden kautta meidän on mahdollista keskittyä sekä ajankohtaisiin akuutteihin teemoihin kuin laajamittaisiin ja pitkäkestoisiin prosesseihin, kuten ilmastonmuutoksen torjuntaan ja eurooppalaisten arvojen puolustamiseen.

Näille sivuille kootaan perustiedot järjestön käynnissä olevista hankkeista, projekteista ja erityisesti eurovaaleihin keskittyvistä valtakunnallisista kampanjoista. Mikäli sinulla tai edustamallasi organisaatiolla on tärkeä viesti välitettäväksi suomalaisille tai eri tehtävissä toimiville päättäjille, voimme ehkä tehdä yhteistyötä.

Ole siis rohkeasti yhteydessä – me rakennamme parempaa Eurooppaa ja toivotamme kaikki mukaan työhömme.

Yhteystiedot:
Aku Aarva
toiminnanjohtaja
Eurooppalainen Suomi ry
aku.aarva[a]eurooppalainensuomi.fi