Siirry suoraan sisältöön

Jäsenyys

Eurooppalaisen Suomen jäsenyys | Hyötyä ja huvia

Eurooppalaisen Suomen jäsenenä olet osa lähes 70-vuotiasta kansainvälistä Eurooppaliikettä, joka toimii 39 maassa ja johon kuuluu 36 kansainvälistä organisaatiota sekä satojatuhansia eurooppalaisia. Eurooppaliike työskentelee taukoamatta eurooppalaisen yhteistyön, rauhan, demokratian, vapauden, tasa-arvon, ihmisoikeuksien ja oikeusvaltioperiaatteen puolesta. Eurooppalaisen Suomen jäsenyys on voimakas kannanotto näiden arvojen ja perusperiaatteiden puolesta!

Eurooppalaisen Suomen jäsenenä pääset myös osaksi Eurooppaliikkeen toimintaa paikallisesti ympäri maata toimivien alueyhdistysten kautta, valtakunnallisesti Eurooppalaisen Suomen ja sisarjärjestöjemme kautta ja kansainvälisesti osana Brysselissä päämajaansa pitävää European Movement Internationalia. Vaikutamme konkreettisesti Euroopan suuntaan muun muassa eduskunta- ja europarlamenttivaalien yhteydessä järjestettävillä kampanjoilla, Eurooppapäivän 9.5. tempauksilla, kannanotoilla ja lukemattomilla keskusteluilla poliitikkojen ja virkamiesten kanssa.

Poliittisen toiminnan lisäksi Eurooppalainen Suomi järjestää vuosittain jäsenistölle suunnattuja matkoja, koulutustilaisuuksia, asiantuntijaluentoja ja tempauksia ympäri Suomea ja Eurooppaa. Jäsenille valtaosa järjestetystä toiminnasta on ilmaista tai merkittävästi tuettua eli jäsenmaksun hinta tulee nopeasti ansaittua takaisin osallistumalla toimintaan!

Liity osaksi kasvavaa ja kehittyää Eurooppalaista Suomea.

Tervetuloa mukaan,

Aku Aarva
toiminnanjohtaja
Eurooppalainen Suomi ry

LIITY EUROOPPALAISEN SUOMEN JÄSENEKSI