Puheenjohtaja ja hallitus

Puheenjohtaja Ville Kaunisto

Eurooppalaisen Suomen puheenjohtajana on vuodesta 2020 toiminut kansanedustaja Ville Kaunisto (Kok.). Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi noussut Kaunisto on pitkän koripallouran tehnyt ja sittemmin kunta- ja valtakunnan politiikkaan siirtynyt aito eurooppalainen, joka on uransa aikana asunut muun muassa Sveitsissä, Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa. 

Kansanedustajana Kaunisto toimii mm. Suuren valiokunnan ja Tulevaisuusvaliokunnan jäsenenä ja Sivistysvaliokunnan varajäsenenä.

Varapuheenjohtaja Eveliina Heinäluoma

Eurooppalaisen Suomen 1. varapuheenjohtajana toimii kansanedustaja Eveliina Heinäluoma (SDP). Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi noussut Heinäluoma on yhteiskuntatieteiden maisteri ja pitkän poliittisen kokemuksen omaava kunta- ja valtakunnan politiikko. 

Kansanedustajan Heinäluoma toimii mm. Suuren valiokunnan ja Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan jäsenenä sekä Hallinto- ja turvallisuusjaoston ja Asunto- ja ympäristöjaoston jäsenenä.

Varapuheenjohtaja Gurmann Saini

Eurooppalaisen Suomen varapuheenjohtaja Gurmann Saini opiskelee Humanistisessa ammattikorkeakoulussa kulttuurintuotantoa, toimii yrittäjänä ja kirjoittaa The Ulkopolitist -verkkolehteen. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Eurooppanuorten varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Varapuheenjohtaja Anna Sirkiä

Eurooppalaisen Suomen varapuheenjohtaja Anna Sirkiä opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa musiikkipedagogiikkaa ja toimii kuntapolitiikassa sekä Keskustanaisten varapuheenjohtajana. 

Hallitus

Eurooppalaisen Suomen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 1-3 varapuheenjohtajaa ja 8-14 muuta hallituksen jäsentä. Kullakin edellä mainituista on henkilökohtainen varajäsen. Hallituksen jäsenet ovat Eurooppalaisen Suomen yhteisöjäsenten, alueyhdistysten ja sisarjärjestöjen edustajia sekä poliittisten puolueiden Eurooppa-vaikuttajia. Hallituksen toimikausi on kalenterivuosi ja se valitaan yhdistyksen syyskokouksessa.