Haku Eurooppalaisen Suomen kv-työryhmään on auki!

Eurooppalaisen Suomen hallitus päätti kokouksessaan 5.2.2020 avata haun järjestön kansainväliseen työryhmään. Hallitus valitsi kokouksessa kansainvälisen työryhmän puheenjohtajaksi vuodelle 2020 tehtävässä aiemmin ansiokkaasti useita vuosia toimineen Aleksis Pekkalinin.

Haku Eurooppalaisen Suomen kansainväliseen työryhmään on auki 14.2.-3.3.2020. Ryhmään valitaan 3-6 henkeä hakemusten perusteella. Valinnan tekee Eurooppalaisen Suomen hallitus kokouksessaan 4.3.2020.

Ryhmän jäseniksi voivat hakea kaikki EU- ja Eurooppa-politiikasta kiinnostuneet henkilöt, jotka jakavat Eurooppalaisen Suomen arvot.

Hakeminen tapahtuu tämän lomakkeen kautta. 

Eurooppalaisen Suomen kansainvälinen työryhmä tukee toiminnallaan järjestön henkilöstöä kansainväliseen vaikuttamistyöhön ja European Movement Internationaliin liittyvässä toiminnassa. Aiempina vuosina kansainvälinen työryhmä on keskittynyt erityisesti ilmasto-, demokratia-, ihmisoikeus- ja EU-politiittisiin kysymyksiin. 

Ryhmä kokoontuu puheenjohtajan koolle kutsumana tarvittaessa, tyypillisesti noin kuusi kertaa vuodessa. Ryhmän kokoukset järjestetään Eurooppalaisen Suomen toimistolla Helsingissä. Ryhmän työskentelee pääasiassa suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja

Aku Aarva
toiminnanjohtaja
Eurooppalainen Suomi ry
+358 41 432 6510