Tutkija, tohtorikoulutettava Laura Nordström ja toiminnanjohtaja Aku Aarva studiossa.

Euroopan Suunta -podcastin kolmannen tuotantokauden erikoisjaksoissa keskustellaan vuoden 2019 europarlamenttivaaleista. Kolmannessa jaksossa äänessä ovat toiminnanjohtaja Aku Aarva ja tutkija, tohtorikoulutettava Laura Nordström.

Vaalien ohella keskustellaan EU:n evoluutiosta ja kriiseistä, jotka tuntuvat olevan erottamaton osa Euroopan unionin kehittymistä.

Jakso on kuunneltavissa SoundCloudissa ja mobiilisti Apple Podcastissa ja useiden Android-pohjaisten podcast-applikaatioiden kautta.

Kuuntele jakso, anna palautetta ja tilaa kanava. Sosiaalisessa mediassa aihetunnisteena toimii #EuroopanSuunta

You&EU-kampanja

Tutustu myös You&EU-kampanjaan, jonka tarkoituksena on lisätä eurooppalaisten tietoa EU:n vaikutuksista kansalaisten arkeen ja kannustaa osallistumaan EU-politiikkaan. Eurooppalaisten tutkijoiden käynnistämä kampanja nostaa esille poliittisesti ja institutionaalisesti sitoutumattomasta tulokulmasta Euroopan unionin tulevaisuuden keskeisiä kysymyksiä.

Tutustu kampanjaan täältä.