Eurooppaliikkeen yhteinen vaalikampanja on vaiheessa, missä kutsumme jäseniämme, yhteistyökumppaneitamme ja muita kiinnostuneita mukaan toimimaan faktantarkkailijoiksi vaalikevään ajaksi. Kaikille tarkkailijoille järjestetään koulutus Helsingissä 14.3 tai 15.3.

Faktantarkkailijat ovat vapaaehtoisia, tai yhteistyökumppaneiden edustajia, jotka seuraavat vaalien eurovaalien aikana käytävää keskustelua ja antavat syötteitä Eurooppaliikkeelle ja Faktabaarille poliitikkojen, puolueiden tai vaikkapa median tekemiä väitteitä tarkistettavaksi. Faktantarkkailijaksi ilmoittautumalla sitoudut osallistumaan Helsingissä järjestettävään koulutukseen tai ilmaiset kiinnostuksesi kolmatta mahdollista koulutusta kohtaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:
Jesse Jääskeläinen
jesse.jaaskelainen@eurooppalainensuomi.fi
asiantuntija, vaalit
Eurooppalainen Suomi

Mikko Kymäläinen
mikko.kymalainen@eurooppanuoret.fi
pääsihteeri
Eurooppanuoret