Jesse Jääskeläinen on valittu Eurooppalaisen Suomen vaaleista vastaavaksi asiantuntijaksi. Jääskeläinen vastaa eduskunta- ja europarlamenttivaalien yhteydessä valtakunnallisen faktapohjaista politiikkaa korostavan kampanjan ja vaalikiertueen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Jääskeläinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa asiantuntijatalo Milttonilla ja Eurooppanuorten sekä Sosialidemokraattiset Opiskelijat ry:n puheenjohtajana.

“Jessen kova asiantuntemus, organisoitu työote ja järjestöllinen osaaminen tekivät vaikutuksen. Hänellä on kokemusta laajojen projektien läpiviemisestä, erilaisista kampanjoista sekä sydämen palo Eurooppa-kysymyksiin. Tästä keväästä on luvassa toiminnantäyteinen. On ilo päästä työskentelemään uuden, äärettömän motivoituneen tekijän kanssa.”, kertoo Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Aku Aarva.

“Olen erittäin innoissani uusista haasteista ja siitä, että pääsen tekemään työtä niinkin tärkeän asian kuin eduskunta- ja eurovaalien parissa. Nykyisessä Euroopan ja Suomen poliittisessa ilmapiirissä on tarvetta aktiiviselle, osallistavalle ja ennen kaikkea faktapohjaiselle poliittiselle keskustelulle enemmän kuin koskaan.”, sanoo vastavalittu asiantuntija Jääskeläinen.

Työssään Jääskeläinen vastaa Eurooppalaisen Suomen vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien yhteydessä toteutettavan valtakunnallisen faktapohjaista politiikkaa korostavan kampanjan ja vaalikiertueen organisoimisesta.

Kampanjan tavoitteena on kasvattaa ihmisten kiinnostusta EU- ja Eurooppa-politiikkaan ja nostaa äänestysaktiivisuutta erityisesti nuorten parissa sekä edistää faktoihin perustuvaa politiikkaa ja päätöksentekoa.

Jääskeläinen aloittaa tehtävässä 28.1.2019.

Lisätietoa:

Aku Aarva

toiminnanjohtaja, Eurooppalainen Suomi

aku.aarva@eurooppalainensuomi.fi

+358 41 432 6510

Jesse Jääskeläinen

asiantuntija, Eurooppalainen Suomi

jesse.jaaskelainen@eurooppalainensuomi.fi

+358 40 542 0990

Eurooppalainen Suomi

Eurooppalainen Suomi on suomalaisen Eurooppaliikkeen kattojärjestö ja osa 39 maassa toimivaa kansainvälistä European Movement Internationalia (EMI). Järjestö koordinoi merkittävää kansalaisjärjestöverkostoa ja toimii tiiviissä yhteistyössä yhteisöjäsentensä kanssa. Liike ylläpitää laajaa julkaisutoimintaa, osallistuu ja edistää kansalaiskeskustelua ja toteuttaa hanketoimintaa.