Täysistunto kokoontuu maanantaina Strasbourgissa, jossa debatin kohteena on Fit for 55 paketti. Torstaina ympäristöneuvosto kokoontuu keskustelemaan ehdotuksesta teollisuuden päästödirektiivin tarkistamisesta saastumisen vähentämiseksi, Euroopan vihreän ohjelman hiilidioksidipäästöjen vähentämistä koskevan tavoitteen mukaisesti. Komissaarien kollegio tapaa samana päiväna, agendallaan EU:n sähkön sisämarkkinoiden suunnittelu ja pitkän aikavälin kilpailukykystrategian tarkistaminen.

Euroopan parlamentti

Keskiviikkona MEPit äänestävät brittien EU:sta eroamista koskevan sopimuksen täytäntöönpanoraportista.

Torstaina äänestetään Euroopan ulkosuhdehallinnon raporteista koskien järjestelmän toimintaa ja vahvemman EU:n puolesta maailmassa. Lisäksi keskustellaan eurooppalaisesta kansalaisaloitteesta “Pelasta mehiläiset ja maanviljelijät! -Kohti mehiläisystävällistä maataloutta terveellisen ympäristön puolesta”.

Euroopan komissio

Komissaarien kollegio tapaa tiistaina hiilineutraalin teollisuuden ja kriittisten raaka-aineiden säädöksen merkeissä. Mukana ovat varapresidentti Frans Timmermans, Valdis Dombrovskis ja Margrethe Vestager. 

Varapuheenjohtaja Věra Jourová tapaa kansalaisjärjestöjä perjantaina keskustellakseen demokratian puolustuspaketista. 

Eurooppa-neuvosto

Työllisyys-, sosiaalipolitiikka-, terveys- ja kuluttaja-asioiden neuvoston ministerit tapaavat maanantaina vaihtaakseen näkemyksiä työllisyydestä ja sosiaalisesta tilanteesta EU:ssa, erityisesti työmarkkinoihin ja ukrainalaisten pakolaisten tilanteeseen.

EU:n ja Pohjois-Makedonian tasavallan vakautus- ja assosiaationeuvosto kokoontuvat käsittelemään EUn ja Pohjois-Makedonian välisiä suhteita. Pöydällä ovat liittymisstrategia, poliittiset ja taloudelliset kriteerit sekä EU säännöstö.