Maria Jokinen aloitti torstaina 2.3 asiantuntijana. Tehtävässään Jokinen vastaa hanketoiminnasta sekä järjestön kansalaisviestinnän kehittämisestä. Jokinen on aiemmin työskennellyt Tekniikan Akateemisissa sekä toiminut päätoimisena puheenjohtajana Akavan opiskelijoissa ja varapuheenjohtajana Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:ssä.

“On hienoa saada Maria mukaan joukkueeseen – Marian asiantuntemus, innostava työote ja järjestöllinen osaaminen tekivät vaikutuksen. Marialla on kokemusta projektien suunnittelusta ja läpiviemisestä ja hänellä on suuri palo Eurooppa-kysymyksiin. Kuluneet vuodet ovat alleviivanneet eurooppalaisen yhteistyön merkitystä ja tulevina vuosina Eurooppa-keskustelu on entistä tärkeämpää. On ilo päästä työskentelemään Eurooppa-keskustelun muovaamisen parissa äärettömän motivoituneen tekijän kanssa”, toteaa Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Totti Sivonen

Työssään Jokinen pyrkii lisäämään kansalaiskeskustelua EU:n perustavanlaatuisista arvoista, oikeusvaltiosta ja ihmisoikeuksista sosiaalisessa sekä perinteisessä mediassa. Jokinen on vastuussa Eurooppalaisen Suomen hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä järjestön kansalaisviestinnästä ja sen kehittämisestä. 

“On upeaa päästä osaksi Eurooppalaisen suomen tiimiä, odotan innolla hankkeiden aloittamista ja sitä että nostamme Eurooppa-keskustelun uudelle tasolle”, päättää uusi asiantuntija Maria Jokinen.

Eurooppalainen Suomi on Jokiselle tuttu toimija ja hän onkin seurannut mm. järjestön tapahtumia jo pitkään. EU-politiikasta kiinnostuneena hän on innoissaan uusista haasteista ajankohtaisten ja kiinnostavien aiheiden parissa.

Lisätiedot:

Totti Sivonen

toiminnanjohtaja

+358 400 910 409

totti.sivonen@eurooppalainensuomi.fi