ALUEYHDISTYKSET

EUROOPPALAINEN PÄÄKAUPUNKISEUTU

Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry on Eurooppalaisen Suomen pääkaupunkiseudulla toimiva paikallisyhdistys. Yhdistys on perustettu vuonna 1999 edistämään Euroopan unioniin ja sen kehittämiseen liittyvää kansalaiskeskustelua sekä syventämän Eurooppatietoutta toiminta-alueellaan. Tavoitteensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää mm keskustelu- ja kulttuuritilaisuuksia, juhlia ja illanviettoja sekä tutustumismatkoja. Yhdistyksen toiminta on avointa ja tilaisuuksiin voi osallistua siihen kuulumattomatkin. Toiminnassamme hyödynnämme täysipainoisesti poliittisia asiantuntijoita ja muita erityisosaajia, mutta puoluepoliittisesti olemme sitoutumattomia.

Yhdistyksen kotisivut

EUROOPPALAINEN TAMPERE

Moro!

Tuus sääki mukaa Eurooppalaiseen Tampereeseen! Europpalaisen Suamen alueyhristys perustettiin vuaren 1998 joulukuussa, ja sen tarkotuksena olis tehrä meistä mustam makkarap purijoistaki kunnon eurooppalaisia.

Eurooppalaisen Tampereen Facebook-sivut.

EUROOPPALAINEN JOENSUU

Eurooppalainen Joensuu ry perustettiin vuonna 2000. Ensimmäinen puheenjohtaja oli silloinen maakuntajohtaja Tarja Cronberg.

Yhdistyksen toiminta keskittyy Eurooppa-päivän viettämiseen. Lisätietoja osoitteen Lisätietoja osoitteen es[a]eurooppalainensuomi.fi kautta.

EUROOPPALAINEN OULUNSEUTU

Eurooppalainen Oulunseutu on pohjoisen ulottuvuuden Eurooppaliikkeen kantava voima. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja osoitteen es[a]eurooppalainensuomi.fi kautta.

EUROOPPALAINEN VAASANSEUTU

Eurooppalainen Vaasanseutu on kaksikielisesti toimiva alueyhdistys, joka järjestää monenlaista toimintaa Vaasan alueella. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja osoitteen es[a]eurooppalainensuomi.fi kautta.

EUROOPPALAINEN SUOMI BRYSSELISSÄ

Brysselissä asuville expat-suomalaisille perustettiin oma Eurooppa-järjestö keväällä 2007. Eurooppalainen Suomi Brysselissä toimii yhdyssiteenä integraatioon myönteisesti suhtautuville suomalaisille – työskentelevätpä nämä EU-instituutioissa tai muualla.

Yhdistys järjestää useamman keskustelutilaisuuden vuosittain, alustajana tyyppillisesti suomalainen ministeri tai muu korkeatasoinen asiantuntija.

Yhdistyksen Facebook-sivut

EUROOPPALAINEN VARSINAIS-SUOMI

Eurooppalainen Varsinais-Suomi on vuonna 2016 perustettu Turun alueen aluejärjestö. Yhdistys levittää tietoa Euroopan unionin toiminnasta ja edistää EU:n kehittämiseen liittyvää kansalaiskeskustelua sekä toimii EU-keskustelufoorumina erityisesti Turun seudun alueella asuville. Vuonna 2017 Eurooppalainen Varsinais-Suomi osallistuu Eurooppa-päivän viettoon Turussa ja pyrkii toiminnallaan parantamaan päivän asemaa Suomessa ja Varsinais-Suomen alueella. Yhdistyksen FB-sivut.

EUROOPPALAINEN POHJOIS-SAVO | ALUEVERKOSTO

Yhdistyksemme kotipaikka on Kuopio ja toiminta-alue Pohjois-Savo. Toimintamme pääpaino on Eurooppa päivän järjestämisellä 9.5. Kuopion kauppatorilla. Lisätietoja osoitteen es[a]eurooppalainensuomi.fi kautta.

EUROOPPALAINEN HÄME

Eurooppalainen Häme ry (aikaisemmalta nimeltä Eurooppalainen Hämeenlinnanseutu ry) perustettiin Hämeenlinnan Raatihuoneella perjantaina 15.2.2008 pidetyssä kokouksessa. Vuonna 2013 yhdistys muutti nimensä Eurooppalainen Häme ry:ksi yhdistyksen kokouksessa. Järjestämme Hämeen alueella mielenkiintoisia tapahtumia ja muuta mukavaa toimintaa. Lisätietoja osoitteen es[a]eurooppalainensuomi.fi kautta.

Eurooppalaisen Hämeen Facebook-sivut

EUROOPPALAINEN KESKI-SUOMI

Eurooppalainen Keski-Suomi ry (EKS) on Eurooppalainen Suomi ry:n alueyhdistys, joka toimii Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Tavoitteenamme on edistää Euroopan unioniin ja sen kehittämiseen liittyvää kansalaiskeskustelua sekä syventää Eurooppa-tietoutta ja lisätä eurooppalaisten kansojen ja kulttuurien tuntemusta.

Tavoitteiden toteutumiseksi pidämme eurooppalaisiin kulttuureihin tutustuttavia teemailtoja, järjestämme EU:iin liittyviä korkeatasoisia seminaareja ja esitelmätilaisuuksia ajankohtaisista aiheista sekä luomme yhteyksiä samanhenkisiin ihmisiin Suomessa ja muualla Euroopassa.

Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kehittämään eurooppalaista Keski-Suomea!

Yhdistyksen Facebook-sivut

EUROOPPALAINEN LAPPI

Eurooppalainen Lappi on Rovaniemellä päämajaansa pitävä pohjoisen ulottuvuuden toinen merkittävä toimija. Järjestämme monenlaista tapahtumaa ja toimintaa alueen asukkaille ja Euroopasta kiinnostuneille. Lisätietoja osoitteen es[a]eurooppalainensuomi.fi kautta.